Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alberg de Joventut ha iniciat una campanya per augmentar els seus usos turístics

S’ha fet una jornada de portes obertes dirigida a les entitats de la vila, per mostrar l’equipament per dins i explicar el projecte per dinamitzar-lo.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha assistit aquest dijous al vespre a una jornada de portes obertes a l’Alberg Juvenil dirigida a les entitats de la vila, per mostrar l’equipament per dins i explicar el projecte per dinamitzar-lo.

La visita la va conduir el tècnic, Dani Saez, encarregat del projecte de dinamització de l’equipament, va recórrer els diferents espais de l’alberg i es va cloure amb una xerrada del regidor de Joventut i un piscolabis.

Miquel Medialdea remarca que es vol donar un impuls als usos, especialment turístics de l’alberg, però en un primer moment s’ha volgut mostrar l’oferta a les entitats de la vila i la comarca, que també poden aprofitar l’equipament per les seves activitats o fer de prescriptors a fora de la vila.

L’alberg està infrautilitzat i per aquest motiu es vol aconseguir un increment dels seus usos.

En la jornada de portes obertes es van mostrar els diferents espais de l’alberg, també es va assenyalar el projecte de regular més els horaris per fer compatibles diferents activitats. També es va mostrar material, com neveres, cuines i taules, que poden fer servei a les activitats de les entitats.

D’altra banda es va exposar el treball que s’ha iniciat per fer que l’estada a l’alberg pugui oferir experiències diverses, esportives, culturals o turístiques. Per aquest motiu també es va demanar als representants de les entitats que els fessin arribar les necessitats que tenen, què troben a faltar a l’alberg o que es pot millorar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: