Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ajuntament de La Granada mostra la seva decepció amb el Departament d’Interior

L’ajuntament de La Granada mostra la seva decepció amb el Departament d’Interior

En un comunicat l’Ajuntament de la Granada lamenta profundament el succés viscut ahir a la tarda al seu municipi en què una persona va patir ferides greus i a qui desitgem una ràpida recuperació.

Seguint en aquesta línia, volen mostrar la seva total decepció amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, incapaç de solucionar un problema de gran magnitud i que va camí de provocar una tragèdia a la Granada, que hauria  pogut ser perfectament ahir a la tarda, en què les vides dels veïns del seu municipi van tornar a estar en perill per culpa d’una família conflictiva que actua amb impunitat al poble des de fa molts anys. L’Ajuntament afegeix que estan cansats de falses promeses que només fan que perllongar el problema sense posar-hi remei. El cas d’ahir a la tarda no és un fet aïllat, és un fet recorrent que afecta la convivència al municipi, per això exigeixen solucions, ja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: