Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Granada, per fi, disposarà d’una ordenança de civisme i convivència ciutadana

La Granada, per fi, disposarà d’una ordenança de civisme i convivència ciutadana

El ple de l’Ajuntament del passat 3 de novembre va aprovar per unanimitat del consistori les bases d’aquesta nova normativa de caràcter municipal.

La norma sancionarà tota mena de conductes incíviques, com ara els desperfectes al mobiliari urbà, els abocaments il·legals als contenidors del poble, es regularan els horaris permesos per fer activitats, la neteja de la via pública, etc.

Al llarg dels darrers anys, desgraciadament, han augmentat de forma general les actituds incíviques, i la Granada no n’ha estat aliena. Per aquest motiu, l’equip de govern, amb la col·laboració de tots els grups polítics del consistori, ha estat treballant en aquest text normatiu, que permet regular i sancionar totes aquestes activitats que tant perjudiquen la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble.

L’objectiu d’aquesta ordenança, tanmateix, no és el de sancionar sinó el d’acabar amb l’incivisme que pateix la població. Es pretén que aquesta normativa tingui un efecte dissuasiu i pel que fa a les conductes incíviques i que es pugui posar solució a un problema que la Granada pateix des de ja fa una colla d’anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: