Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha celebrat la seva diada patronal amb un acte de reconeixement

L’Auditori Municipal de Vilafranca acollia aquest dimecres a la tarda la Diada Patronal de la Policia Local.

L’acte se celebra cada any al voltant del dia de Sant Miquel i s’entén com un espai de trobada, germanor i agraïment a la tasca que han desenvolupat al llarg de l’any els agents de la pròpia policia, d’altres cossos i de la ciutadania en matèria de seguretat ciutadana.

L’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero, recordava l’essència de la celebració i explicava que la col·laboració ciutadana és clau en el dia a dia del cos.

La Policia Local de Vilafranca ha incorporat durant aquest any el drogotest, una assignatura que tenia pendent, i ha intensificat els controls relacionats amb l’incivisme que, segons Romero, és el que més demanda la ciutadania.

El regidor de Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort, que també va intervenir a l’acte, destacava que, tot i ser un any complicat, l’activitat delictiva ha baixat a Vilafranca i el balanç del que portem de 2018 és positiu.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, remarcava la tasca del cos de la Policia Local, que ha d’assumir feines en ocasions desagraïdes, però que és imprescindible a la ciutat.

L’acte va comptar amb l’actuació de la Coral del Centre Excursionista del Penedès.
Durant aquest 2018, la Policia Local de Vilafranca també ha avançat en la renovació del seu parc de vehicles amb la incorporació de motos elèctriques i cotxes híbrids.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: