Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gossos encara la recta final de la gira dels 25 anys amb un emotiu concert a Vilafranca

Gossos obria aquest diumenge a l’auditori municipal de Vilafranca la nova temporada d’espectacles amb la seva gira dels 25 anys.

Un concert que també els enfila a la recta final d’aquest gira, que acabarà el dia 1 de desembre a Manresa, i que anuncia una aturada indefinida de la banda manresana. Poques bandes catalanes han arribat a complir un quart de segle. Però Gossos ho ha fet en un dels moments més dolços de la seva trajectòria. La gira dels 25 anys els ha permès fer memòria i prendre consciència del seu propi llegat. Per això dediquen els concerts als temes més emblemàtics de la seva història. Al concert de Vilafranca van comptar amb la col·laboració d’alumnes de cant coral de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet.

Ara, quan acabi la gira dels 25 anys, la banda pararà màquines per obrir un temps de reflexió que consideren necessari.

Des de la dècada dels 90 fins ara els manresans han sabut reinventar-se, adaptar-se als nous temps i oferir sempre el millor, amb un leit motive comú: viure el present, mirant el futur i amb respecte pel passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: