Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca Directe 68, una nova formació independentista

Aquest dimecres a les set de la tarda a l’auditori del Vinseum es fa la presentació d’una nova formació política que neix amb la voluntat de proclamar la independència de Catalunya.

El seu president és l’advocat barceloní, David Raventós, i assenyala que els seus referents són les consultes populars iniciades l’any 2009 a Arens de Munt i Lluís Maria Xirinacs. El seu objectiu és aconseguir 68 diputats i proclamar la independència.

Aquesta tardor està fent actes de presentació del partit arreu. Al Penedès se’n fa un aquest dimecres a les set de la tarda a l’auditori del Vinseum de Vilafranca i el proper 9 de novembre també es presentarà al Vendrell.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: