Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca Directe 68, que es postula com a únic garant per la independència

El president del partit, David Raventós va refermar que la seva formació és la garantia per assolir la independència, i fer-ho assolint el mínim de 68 diputats que permetin la majoria al Parlament.

L’Auditori de Vinseum va acollir dimecres a la tarda la presentació a Vilafranca d’aquesta formació que presideix David Raventós. Explica que neixen inspirats en la consulta sobre la independència que es va fer a Arenys de Munt l’any 2009, i en la figura de Lluís Maria Xirinachs. Raventós remarcava que el seu únic objectiu és assolir la independència de Catalunya, fugint del que està sent l’actual procés. Va insistir en que cap referèndum pot portar a la independència.
Raventós reclamava que cal la unitat de l’independentisme i es postulava com a única opció real per assolir-la a partir de tenir un mínim de 68 diputats al Parlament.
Dimecres a la tarda David Raventós va presentar la seva proposta als penedesencs a l’Auditori de Vinseum, en el marc d’un seguit de presentacions que està fent arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: