Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Paraules al Claustre ha acabat amb poesia per a un públic familiar

La darrera proposta del cicle tenia lloc el diumenge 23 de setembre i es titulava ‘Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar (i altres poemes que fan servei)’.

El cicle ha portat al claustre de Sant Francesc des de la primavera i fins a finals del mes de setembre tot un seguit de propostes de proximitat vinculades amb la paraula a través d’una oferta cultural oberta, diversa i plural.

La darrera proposta del cicle tenia lloc el diumenge 23 de setembre i es titulava ‘Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar (i altres poemes que fan servei)’. L’espectacle estava adreçat al públic familiar com sol ser habitual per tancar el cicle.

En aquesta ocasió, de la mà de l’actriu i narradora Jordina Biosca i acompanyada a la guitarra de David Garcia, els assistents van poder escoltar poemes i narracions.

La sinopsi de l’espectacle vindria ser el poder que la poesia pot tenir davant les obligacions acadèmiques. Com resa la descripció de la proposta “igual que d’una peça de roba n’hi pots treure un vestit, un barret, una bossa o un eixugamans, dels poemes també en podem treure de tot: des de conjurs per fer l’estudi una mica més fàcil fins a un rap ultra modern, contes versats o guirigalls d’animals d’allò més inversemblants”.

El cicle Paraules al Claustre vol també reivindicar el Claustre de Sant Francesc com un espai de reflexió, de pensament, de coneixement i de creació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: