Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el cicle Paraules als Claustres amb Jordina Biosca i Ravid Goldschmit

La propera activitat serà aquest divendres amb la inauguració de l’exposició antològica de pintures i el recital de poemes inèdits de l’artista i poeta Joan Vinuesa Baliu.

Diumenge tenia lloc al Claustre de Sant Francesc el primer espectacle del cicle Paraules als Claustres. Es tractava de Místics, una iniciativa de Jordina Biosca i de Ravid Goldschmit. Místics és un espectacle que parla de creure, de dubtar i sobretot, d’una recerca constant entre l’afirmació més absoluta i el no estar segur o perdre la fe en relació a Déu. Amb l’espectacle es donava a conèixer la vida de dues dones, Lalla Ded, poeta vatsun i mística hinduista índia del segle XIV i Rabia Al-Adawiyya, poeta, escriptora i mística sufí del segle VIII, dones santes ascetes renunciants. També era protagonista la veu de tres contemporanis de casa: David Jou, Jacint Sala i Josep Palau i Fabre. Tot plegat maridat amb el so del hanpan, que tenia l’objectiu de donar espai i dimensió a totes les veus.
La propera activitat serà aquest divendres amb una doble cita artística al Claustre de Sant Francesc. Per una banda la inauguració de l’exposició antològica de pintures i per l’altra el recital de poemes inèdits de l’artista i poeta Joan Vinuesa Baliu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: