Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Capità Vitamines serà al Mercat Sant Salvador de Vilafranca aquest dissabte

El Capità Vitamines serà al Mercat Sant Salvador de Vilafranca aquest dissabte

Aquest dissabte, i també dimarts vinent, el Capità Vitamines serà al Mercat de Sant Salvador per posar en valor els productes de temporada i de proximitat, potenciant una alimentació saludable.

El popular súper heroi Capità Vitamines serà al Mercat Sant Salvador el proper dissabte 27 d’octubre de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia; i el dimarts dia 30 d’octubre de 2/4 de 6 de la tarda a les 8 del vespre. El malvat Escorbut ha barrejat els productes de les parades i el Capità Vitamines necessitarà l’ajuda dels infants per tornar a posar ordre al mercat. Els infants que l’ajudin a solucionar aquest desgavell obtindran un obsequi.
Entre els participants se sortejarà una panera de productes saludables de totes les parades del mercat i un val de 15 accessos al Complex Aquàtic.
El personatge del Capità Vitamines ha estat creat per l’Equip Territorial de Pediatria Alt Penedès/Garraf com a personatge principal del Programa INFADIMED. L’objectiu del programa és promocionar hàbits saludables i la dieta mediterrània. El programa, amb el Capità Vitamines i els seus amics com a fil conductor, es treballa a les escoles des de P3 fins 6 è de primària per tal de conscienciar els infants i les seves famílies sobre la importància d’adquirir uns bons hàbits i una alimentació saludable.
Aquesta activitat, organitzada pel director del Programa INFADIMED, l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, pretén posar en valor els productes de temporada, de proximitat i de qualitat que trobem als mercats i vetllar per l’alimentació i la salut dels infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: