Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae entrega ajuts econòmics als projectes d’impuls social del territori

Sis entitats de la vegueria Penedès han rebut ajuts econòmics de la Fundació Pinnae en la primera edició de la convocatòria que ha realitzat l’entitat aquest 2018.

Les sis entitats beneficiàries són ActivaMent, la Fundació Mas Albornà, l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, la Fundació l’Espiga, la Fundació Amics de la Gent Gran i Actua que s’han repartit els 100 mil euros de la dotació econòmica de la convocatòria.

 

L’entrega dels ajuts s’ha dut a terme al Fòrum Berger Balaguer en presència de l’alcalde de Vilafraca, Pere Regull, el president de la Fundació Pinnae, Martí Solé i de representants de les sis entitats guanyadores de la convocatòria. Martí Solé es mostrava satisfet de poder tirar endavant aquest projecte després de deixar enrera els anys de dificultats econòmiques que ha viscut la Fundació.

 

 

A la convocatòria d’aquest 2018 s’hi van presentar fins a 40 projectes diferents de 36 entitats de les comarques de la vegueria Penedès. L’elecció dels sis guanyadors es va fer tenint en compte diversos criteris tècnics i socials. De cara a properes edicions, la Fundació Pinnae es marca l’objectiu d’incrementar els 100 mil euros de la dotació econòmica de la convocatòria d’enguany per tal de beneficiar a un major número d’entitats i de projectes presentats.

 

 

 

Les sis iniciatives guanyadores de la convocatòria d’aquest 2018 abarquen tota mena d’actuacions com, per exemple, l’adquisició d’una furgoneta adaptada per part de la Fundació l’Espiga per a que els seus usuaris realitzin tot tipus de sortides o per a que la Fundació Mas Albornà pugui desenvolupar un nou projecte que té entre mans des del mes de gener i que consisteix en consolidar i ampliar el negoci d’embotits Mallart de La Llacuna on hi emplearà treballadors amb discapacitats.

 

També destaca el projecte d’Actua que ajuda fins a 230 a nens i nenes de famílies amb problemes i amb necessitats socio-educatives. Una de les seves coordinadores, Sònia Cruz, explicava la importància que té per la seva entitat rebre un ajut com el de la Fundació Pinnae

 

 

 

Amb l’entrega d’aquests ajuts, la Fundació Pinnae enceta una nova fase de consolidació al territori que continuarà en els propers anys amb noves actucuacions i convocatòries com aquesta.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: