Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla de Bastoners de Vilafranca ha assolit el seu objectiu de completar 211 pavanes

La nit del 31 d’agost, un cop s’havia fet l’entrada del sant a casa de l’administradora la colla dels Bastoners de Vilafranca va afrontar el seu record de pavanes.

Una tradició que cada dos any afronten els bastoners vilafranquins i que en aquest cas els components del ball havien marcat en la xifra de 211 pavanes.
Com explica el cap de la colla dels Bastoners de Vilafranca, Eloi Sanz, portaven força temps assajant per aquesta fita i volien fer-ho en menys d’una hora. Amb un esforç considerable van aconseguir-ho.
Ells són la onzena colla de bastoners, i la colla anterior va assolir un record de 369 pavanes. El seu objectiu, remarca Sanz, és arribar en el tercer intent a les 411 pavanes, que seria un record absolut.
Finalment doncs, amb molt d’esforç com dèiem, van aconseguir arribar a aquesta xifra de 211 pavanes amb l’esclat d’eufòria del nombrós públic que es va aplegar a la plaça Constitució per seguir una a una les pavanes que ballaven per torns els membres de la colla de Bastoners fins arribar a les 211.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: