Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Bastoners de Vilafranca han celebrat els 80 anys de la recuperació del ball amb una trobada

La colla actual ha reunit un bon nombre d’ex-balladors, fins a quatre colles, que juntament amb les tres convidades d’altres municipis penedesencs han fet una cercavila pel centre.

Dissabte a la tarda la plaça de la Vila es va omplir de bastoners i ex-bastoners de les diferents colles vilafranquines per tal de commemorar aquest aniversari. Organitzat per la colla XI dels bastoners vilafranquins, la trobada es va iniciar amb una fotografia de grup tot just davant de l’Ajuntament a la plaça de la vila. Eloi Sanz, cap de la colla XI dels Bastoners de Vilafranca explicava que havien intentar reunir el màxim d’ex-balladors i que s’havia convidat també a tres colles penedesenques a participar de l’aniversari.

Després d’aquesta fotografia, es va iniciar una cercavila per els carrers del centre on les diferents colles van ballar davant del nombrós públic que els va anar seguint i que d’aquesta manera ja començava a respirar ambient de festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: