Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds segons i els Xicots dinovens en el rànquing per participar el Concurs de Castells

Un cop tancada la llista de participants a finals d’agost, el rànquing estableix que el primer lloc el te la Vella de Valls. Els Verds serien segons, i en el grup per dissabte els Xicots sisens.

Els Verds hi actuaran diumenge dia 7 d’octubre, i els Xicots el dissabte dia 6 com ja es preveia. Enguany però, els Castellers hi arriben classificats en segona posició d’aquest rànquing, i per darrera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Pel que fa als Xicots, com dèiem hi aniran dissabte i es troben en la dinovena posició del rànquing per darrera de colles com els Nens del Vendrell, els Moixiganguers d’Igualada o els Castellers de Sant Pere i Sant Pau; i tot just abans dels Bordegassos de Vilanova.
Aquest rànquing, es va iniciar l’1 de setembre del 2017 i es va tancar el passat 31 d’agost del 2018, comptant les 5 millors actuacions de cada colla. Sumant els tres millors castells, i en què tan sols pot constar un casteller carregat.
Recordem que com és habitual, tot i poder-hi participar diumenge, els Minyons de Terrassa declinaran aquesta opció; i que entre les colles classificades per dissabte els Tirallongues de Manresa no hi aniran ja que els coincideix amb la Fira de la Mediterrània que es fa a la seva població.
Un concurs en que sembla que pel que fa a diumenge tot és més obert que altres anys, tenint present la gran regularitat que ha mostrat la Vella aquesta temporada.
Per endur-se el concurs, aquest 2018 els castells sense folre semblen imprescindibles, i això fa que també la Joves de Valls pugui tenir-ne alguna opció. I com sempre cal tenir presents els actuals guanyadors de les darreres edicions, els Castellers de Vilafranca que han anunciat també que estan treballant amb molta intensitats aquests castells sense folre a banda els castells de 10.
La tarda del diumenge dia 7 d’octubre sortirem de dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: