Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A mitjans d’octubre torna la Xerigotada, per maridar formatge, vins, festa i cultura

El dia 20 d’octubre s’ha organitzat la tercera edició d’aquesta proposta per maridar formatges, vins i cultura en les instal·lacions de Xerigots.

Per tercer any consecutiu s’organitza La Xerigotada, un vespre carregat de cultura i gastronomia a l’Obrador de Xerigots, situat en una antiga nau del segle XIX del carrer Comerç de Vilafranca. Serà el dissabte 20 d’octubre de 7 de la tarda a 10 de la nit. La festa coincideix amb el 7è aniversari de Xerigots.
En aquesta edició, la proposta és gaudir d’una àmplia selecció de formatges de tot el món, molts dels quals afinats expressament per l’ocasió per Xerigots, i tastar-los maridats amb vins dels cellers que integren Qalidès, un col·lectiu que defensen el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i els diferents terrers.
Durant la festa es podran visitar els cups subterranis on s’afinen els formatges, cups on antigament s’havia emmagatzemat vi i que reuneixen les condicions òptimes per acabar de madurar i perfilar els formatges. La visita serà especial perquè es podrà gaudir d’una perfomance teatral a càrrec de l’actriu vilafranquina Marina Mestres. En la Xerigotada no hi pot faltar la música i, aquest any, el duet Jazzul, de Nu-Jazz amb tocs de Pop, Soul i R&B seran els encarregats d’oferir-la.
L’entrada a la Xerigotada té un preu de 35 euros, 30 euros per als membres del Club Xerigots, i 15 euros per menors de 18 anys. Les entrades són limitades segons l’aforament i es poden adquirir a través de la web www.xerigots.cat o a la botiga Xerigots Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: