Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilanova reclama les oficines centrals i la seu del consell de la Vegueria Penedès

Vilanova reclama les oficines centrals i la seu del consell de la Vegueria Penedès

Divendres passat Vilanova i la Geltrú es va anunciar que el seu Ajuntament reclama que les oficines centrals.

Fa unes setmanes el Govern de la Generalitat va nomenar l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, com a primer delegat territorial a la Vegueria del Penedès. Divendres passat Vilanova i la Geltrú es va anunciar que el seu Ajuntament reclama que les oficines centrals i la seu del consell de la Vegueria Penedès estiguin situades a la capital del Garraf i per això cedeix un local per poder fer el desplegament de forma imminent.

L’ajuntament de Vilanova considera que les oficines centrals i la seu del consell de vegueria han d’estar a la localitat amb més habitants i per això ha comunicat oficialment que cedeix gratuïtament un local per poder materialitzar el desplegament.

La proposta que ha ofert l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú és un local situat als baixos d’un bloc de pisos de la ronda ibèrica. Té 370 mestres quadrats, està ben comunicat i té una àmplia zona d’aparcament a pocs metres.

Des del govern de Vilanova no es posa en dubte la co-capitalitat compartida de la vegueria.

L’Ajuntament de Vilanova ha  enviat una carta al delegat del govern i al vicepresident de la Generalitat on se’ls fa oficial la cessió d’aquest local.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: