Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició col·lectiva ‘Premi Nadal Cava – 25 anys’ recull la història del premi a Vinseum

L’exposició ens permet descobrir el treball de molts artistes contemporanis, tan de l’àmbit del Penedès com català.

Cada any, a les portes de la festa major de Vilafranca, Vinseum inaugura una exposició a la Capella de Sant Pelegrí. En aquesta ocasió, aprofitant el 25è aniversari del premi Nadal Cava que s’atorga en el marc del Firart, la mostra és un recull d’obres d’aquests 25 anys del premi.

L’exposició ens permet descobrir el treball de molts artistes contemporanis, tan de l’àmbit del Penedès com català. Entre altres, hi trobem obra de Dani Casanovas, guanyador de la primera edició del premi, Fèlix Plantalech, Josep Maria Codina, August Rosell, Josep Güell, Marta Espinach, David Ribas o Inés Schaikowski, guanyadora de la darrera edició.

L’exposició ‘Premi Nadal Cava – 25 anys’ va ser inaugurada divendres al vespre amb la presència del regidor de Cultura Raimon Gusi i la regidora de Turisme M. Dolors Rius, els responsables del Vinseum i els de Petit Format, organitzadors del Firart, a més dels administradors de la festa major de Vilafranca. La mostra es pot visitar fins al 7 d’octubre.
I lligades a aquesta exposició, s’han programat dues activitats més. La primera tenia lloc dissabte, l’endemà de la inauguració, al mateix museu. Es tractava d’un tast jove impulsat pel Comitè de tast jove de Nadal.

En aquesta ocasió els joves tastaven un espumós de xarel·lo vermell amb dues graduacions diferents. El raïm havia estat collit en un cas a la setmana dos del mes de setembre del 2016 i, en l’altre cas, a la setmana tres.
Els responsables de Nadal Cava valoren positivament aquest tipus d’experiències amb el públic més jove.

El tast va acabar amb una visita a l’exposició. L’altra activitat vinculada a la mostra tindrà lloc el 27 de setembre i serà un taller de pintura solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: