Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola Pau Casals celebra el seu 25è aniversari en el marc de la Festa Major de Sant Llorenç

L’Escola Pau Casals celebra el seu 25è aniversari en el marc de la Festa Major de Sant Llorenç

En el marc de la Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons que s’ha celebrat del 9 al 12 d’agost, el divendres es va celebrar, el 25è aniversari de l’Escola Pau Casals.

La seva directora, Mar Cremades, la mestre Carme López, i dues alumnes del centre, Sílvia Olivella i Sara Boer,  van ser les encarregades de llegir el pregó d’enguany. Durant la seva intervenció van recordar, en vers, quina havia estat la història del centre, inaugurat el 18 de setembre de 1992.

Prèviament al pregó, l’alcalde, Jordi Ferrer, va destacar la tasca dels Mallols i dels voluntaris i va agrair la participació de comerços, entitats i veïns en una Festa Major que enguany s’emmarcava en la celebració del Bicentenari de Sant Llorenç d’Hortons. El batlle va dedicar també unes paraules a l’hortonenca Maria Esteve que havia estat alumne de l’Escola Bressol Els Gotims i del centre Pau Casals i que va ser la millor estudiant del Penedès a les proves de selectivitat que es van celebrar al juny. Esteve va obtenir un 9,3 a les proves d’accés a la universitat.

Ja a la nit, es va iniciar, davant de l’ajuntament, el carrer de foc, acte que va donar pas a l’espectacle El Terrazel que aquest any va presentar diverses novetats, el discurs del Buscarrons es va centrar en el Bicentenari del municipi i un dels ‘protagonistes’ del castell de focs del final de l’espectacle que es va realitzar al carrer Diputació, va ser el número 200 que va ser ‘dibuixat’ amb pirotècnia.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: