Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En funcionament el bus de la Carretera del Vi que passa pels set municipis que hi formen part

La iniciativa no només vol promoure les visites als diferents cellers del territori sinó donar a conèixer encara més els municipis participants.

La Carretera del Vi va néixer fa tres anys de la mà de tretze cellers del Penedès i el Garraf amb la intenció de promoure l’enoturisme i poc a poc va posant en marxa noves iniciatives, la més  recent la del Bus Turístic. El passat mes de juliol la wine road va iniciar un nou servei de bus que recorrerà els municipis de Sitges, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Olèrdola, Vilafranca, Pacs i Sant Martí Sarroca i que permetrà als enoturistes visitar tots els cellers i museus que formen part d’aquestes poblacions.

Des de la Carretera del Vi destaquen que la iniciativa no només vol promoure les visites als diferents cellers del territori sinó donar a conèixer encara més els set municipis participants.

El servei s’ofereix tots els dimecres i dissabtes de 9:30h a 17:30h fins a mitjans de setembre i compta amb un guia turístic que anirà explicant, durant el trajecte, la història i els paisatges de l’antiga ruta que uneix les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf.

El servei es dona amb un micro-bus de 19 places personalitzat amb decoració de LaCarretera del Vi. El preu del servei del bus turístic és de 18€ per persona, tot i que existeixen cupons de descompte de 3€ en les oficines de turisme dels municipis que integren la ruta de La Carretera del Vi i en els hotels i allotjaments adherits a la ruta. El bus té parada fixa en tots els municipis que conformen la ruta, i les parades a cellers es fan a demanda del usuaris. El tiquet del bus s’ha de comprar on-line a través d’Enoturisme Penedès indicant el dia, hora i lloc on es pujarà al bus turístic. També es recomana marcar les preferències de visita als 13 cellers i els 4 museus per tal que el guia pugui adaptar el recorregut del bus en funció de la disponibilitat i l’horari de cada espai.
El bus turístic de La Carretera del Vi és una prova pilot resultat de la col·laboració entre l’Associació La Carretera del Vi, la Diputació de Barcelona, els municipis per on passa la ruta i Enoturisme Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: