Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues clou la seva Festa Major transmetent l’esperit de germanor

Diumenge tenia lloc un dels moments més esperats amb el cercavila dels diferents balls del municipi i la lectura dels versots dels diables.

Durant molts dies Sant Cugat Sesgarrigues ha viscut la Festa Major amb innumerables actes entre concerts, sopars, gimcanes infantils i activitats folklòriques. El programa d’actes començava el passat 19 de juliol però no ha estat fins aquest darrer cap de setmana que s’han viscut els plats forts. Es començava divendres amb el tradicional pregó, aquest any a càrrec d’ Àlex Benesseit, un veí acollit fa 5 anys i que precisament va voler donar la visió del poble que té una persona que ve de fora.

Les activitats van seguir amb l’Encesa 2018 pels carrers del poble a càrrec del Ball de Diables Sexes Foc i el castell de focs. A continuació es va fer l’empalmada amb el grup de versions “Sixtus” i amb el DJ Ferry Lip. Dissabte hi havia concert-vermut amb Xavi Díaz Quartet i a la tarda correfoc infantil amb els petits Sexes Foc més la colla convidada. El Ball de Diables ha estat molt actiu col·laborant en un munt d’actes durant les 2 setmanes que han durat les festes. Diumenge tenia lloc un dels moments més esperats amb el cercavila dels diferents balls del municipi i la lectura dels versots dels diables.

L’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Montserrat Albet Noya, després de fer un bon balanç de la festa major remarcava sobretot el fet d’haver continuat amb l’esperit de germanor que ha caracteritzat sempre el municipi. Albet destacava també la participació de tants infants als balls populars del poble i com és d’important per a tenir una Festa Major jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: