Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Cívic de la Granada ja disposa d’estudi d’optimització energètica

La Diputació de Barcelona ha realitzat l’estudi energètic del Centre Cívic de la Granada.

Amb aquest treball, que ha estat lliurat a l’Ajuntament, el municipi disposa d’un document de guia per aconseguir un equipament més eficient energèticament i amb més confort tèrmic.

L’objectiu del treball és conèixer el comportament energètic del centre, definir propostes d’estalvi i proporcionar assistència tècnica continuada per a la implementació de millores en la gestió energètica. A més, també s’ha realitzat una sessió de conscienciació a les usuàries i treballadores del centre.

El treball analitza el cost de les propostes plantejades i el període de retorn de la inversió. El cost total de les actuacions previstes està entre 36.000 i  110.000 euros, en funció de la proposta escollida.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: