Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pontons va inaugurar diumenge el nou Centre d’Entitats del municipi

Pontons va inaugurar diumenge el nou Centre d’Entitats del municipi

El nou equipament complementa una zona de serveis municipals a Pontons, tant a nivell social com esportiu.

L’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, acompanyat del president delegat de l’Àrea d’Infraestructures i alcalde de Subirats, Pere Pons, l’equip de govern i alcaldes de municipis veïns va inaugurar el passat el nou Centre d’Entitats de Pontons.

Es tracta d’un equipament que s’ha construït proper al Centre Social, la pista poliesportiva, i de forma annexa a la nau de la Brigada i l’ADF, convertint aquesta zona en un dels principals centres de serveis del municipi. Uns espais remodelats que volen ser la seu de referència de la cultura i l’activitat social i esportiva del municipi.

El que fins ara era una construcció de planta baixa inacabada i sense condicionar, s’ha convertit en un espai de gairebé 600 metres quadrats de superfície total, adaptat per a realitzar activitats culturals, com teatre o xerrades, o esportives, com karate, aeròbic o ioga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: