Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura oficialment el quiosc de l’HCAP, que ara està gestionat per Mas Albornà

El quiosc de l’Hospital Comarcal, que torna a estar en funcionament amb la gent de Mas Albornà, ha estat inaugurat oficialment.

Ja fa dies que funciona però va ser aquest dimarts quan el quiosc de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès va quedar inaugurat oficialment en la seva nova etapa a càrrec de Mas Albornà.
La Fundació Mas Albornà va guanyar el concurs restringit a centres especials de treball que havia obert el consorci sanitari després que el quiosc estigués tancat durant un any. Ara, la gent de Mas Albornà, ha assumit la seva gestió i explotació.

El president de la fundació Martí Solé destaca que, d’aquesta manera, es fa un pas més per normalitzar la presència de persones amb diversitat funcional. En aquest cas, atenent el públic.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull referma aquesta idea que persegueix la fundació assumint la gestió i explotació del quiosc.

Des del Consorci sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf, la seva directora assistencial Xènia Acebes, recorda que a l’hospital es trobava a faltar el quiosc.

L’establiment ha nascut, no només com un punt comercial, sinó que també té un component de servei i vol contribuir a la dinamització del centre hospitalari. A banda de tenir a la venda productes de premsa, papereria i regal, al quiosc també s’hi poden trobar articles tèxtils i artesanals elaborats pels usuaris del Centre Ocupacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: