Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mans Unides ha organitzat un festival solidari a Vilafranca per ampliar una escola d’Angola

A l’acte, hi van actuar el músic Paton Soler, la Coral de La Girada i també el Mag Agustí Miró, conegut també com el Mag del País del Cava.

La sala Mossèn Vinyeta va acollir dissabte passat un festival solidari de música i màgia organitzat pel Grup Tercer Món – Mans Unides de les parròquies de Vilafranca. L’objectiu era recaptar diners per un projecte de Mans Unides de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. La finalitat és ampliar una escola de primària a Angola per donar cabuda també a alumnes de secundària i evitar així que s’hagin de desplaçar a una altra zona. La presidenta delegada de Mans Unides de Sant Feliu de Llobregat, Teresa Gisbert, destacava que sobretot treballen per a infants i dones. Gisbert apuntava també que municipis com Vilafranca, Vilanova o Sant Sadurní són de tradició solidaria.

El representant del Grup Tercer Món – Mans Unides de les parròquies de Vilafranca, Joaquim Masdéu, explicava que l’acte complementa la campanya de la fam.

L’entrada funcionava amb el sistema de taquilla inversa, de manera que els assistents van poder fer els seus donatius pel projecte a la sortida.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: