Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Tercer Món Mans Unides de les parròquies de Vilafranca organitza un mercadet solidari

Al mercadet es poden trobar tota mena d’objectes, com ara bijuteria, figures decoratives, llibres o material escolar.

Des de dissabte, el Grup Tercer Món Mans Unides de les parròquies de Vilafranca organitza el Mercadet Solidari, a la Sala Mossen Vinyeta. Es tracta de la segona edició del mercadet, que es va celebrar per primer cop l’any passat, també en les dates nadalenques.

Al mercadet es poden trobar tota mena d’objectes donats per les persones voluntàries, entre els que es pot trobar bijuteria, figures decoratives, llibres o material escolar. Tots els productes estan a la venda amb un preu simbòlic, i l’import que es reculli anirà destinat als projectes que Mans Unides té per a la delegació del bisbat de Sant Feliu.

Els projectes en qüestió consisteixen en l’ampliació d’una escola de primària a Madagascar i la reforma d’una escola de secundària a Ruanda. Alhora també es destinarà una part a ajudar a aquells sectors de la ciutadania més afectats per la pandèmia de Coronavirus.

El mercadet solidari de Mans Unides estarà obert fins dimarts 8 de desembre. L’horari d’apertura pel matí serà de 2/4 de 12 fins les dues del migdia, i a les tardes de 6 a 9 del vespre. Al mercadet també hi haurà a la venda loteria de nadal de Santa Maria 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: