Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les biblioteques i Futura Local tornen a col·laborar en els relats eròtics amb D.O. Penedès

La Fundació Futura Local i les biblioteques del territori han signat per segon any el conveni de col·laboració per tirar endavant el concurs de relats eròtics amb D.O. Penedès.

El pati de la Biblioteca Torras i Bages a Vilafranca acollia l’acte de signatura d’aquest conveni de col·laboració que per segon any permetrà gaudir de lectures dels participants en el concurs de relats eròtics amb D.O. que organitza Futura Local, en el marc dels actes de les Biblioteques amb D.O. que es fan arreu del territori.
Des de la Fundació Futura Local, la seva presidenta Coque Tuyà comentava que és el segon any que tiren endavant aquesta iniciativa que els permet col·laborar amb les activitats que s’organitzen des del territori en el marc del projecte biblioteques amb D.O.
La Directora de la Biblioteca Torras i Bages, Núria del Campo, va recordar que el projecte Biblioteques amb D.O va néixer el 2013 i que des de les hores han apostat per donar suport a propostes lligades al territori i a la producció de vins i caves. En aquest cas col·laboren donant a conèixer els treballs que participen en el concurs de relats eròtics amb D.O. amb lectures a les diferents biblioteques.
Enguany hi participen les biblioteques de Vilafranca, Vendrell, Cunit, Banyeres, Llorenç del Penedès, Esparreguera, Sant Pere de Ribes i Masquefa.
Finalment, el regidor de Cultura de l’Ajuntament i conseller també del Consell Comarcal Raimon Gusi, apuntava el suport a aquesta iniciativa.
Les activitats al Penedès emmarcades en el projecte Biblioteques amb D.O. es duran a terme al llarg del mes de novembre d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: