Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès rebrà un crèdit de la Diputació de Barcelona de 815.000€

Els crèdits tenen una durada d’un any, un tipus d’interès del 0% i una amortització de caràcter semestral.

La Diputació de Barcelona ha aprovat destinar 10 milions d’euros als Consells Comarcals de la demarcació, amb la voluntat “d’assegurar que puguin oferir a la ciutadania una prestació adequada dels serveis i que siguin de màxima qualitat”.

Els crèdits tenen una durada d’un any, un tipus d’interès del 0% i una amortització de caràcter semestral. Com que les sol·licituds dels onze Consells Comarcals que han demanat aquests crèdits superen, en conjunt, els 10 milions d’euros, el repartiment s’ha fet d’acord amb uns criteris que asseguren el reequilibri territorial, com són la població, el nombre de municipis, l’extensió territorial de cada comarca i el nombre d’entitats singulars de població.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès rebrà un crèdit de 815.000 euros.

Aquests crèdits s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: