Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest darrer cap de setmana els Falcons han actuat a Banyeres i Cardedeu

Aquest darrer cap de setmana els Falcons han actuat a Banyeres i Cardedeu

Els Falcons de Vilafranca van participar dissabte passat en la Trobada Internacional de Harley Davidson Club Catalunya que es va organitzar a Banyeres del Penedès.

L’actuació es va portar a terme als volts del migdia, a la pista coberta d’aquesta localitat tarragonina. La colla vilafranquina va aixecar una escala de 8, 6 pilars de 3 amb tombarella, la pira 5×5, la piràmide drets de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota.

Diumenge els vilafranquins es van desplaçar al Vallès Oriental, concretament a la localitat de Cardedeu, i més concretament al Barri de Can Serra, en el que l’associació de veïns complia el seu vint-i-cinquè aniversari.

Per commemorar l’efemèride els Falcons de Vilafranca van portar a plaça gairebé tot el seu repertori, amb l’escala de 8, 6 pilars de 3, la pira 5×5, l’estrella, la piràmide drets de 4, 2 ventalls, la piràmide acotats de 4, la torreta, el castell i el pilar de 4 aixecat per sota.

Però no tots els falconers van desplaçar-se a Cardedeu, ja que una petita delegació es va quedar a la vila per ajudar als administradors de la Festa Major en l’organització de proves de la Cursa de Sant Fèlix.

Aquesta setmana els falcons inicien els dos assajos setmanals, començant a preparar amb intensitat el tram més important de la temporada.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: