Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una espectacular petada final a la pista del Parc Tívoli va clou l’onzè Diabòlic

Aquest dilluns a la nit es va celebrar una nova edició del Diabòlic, la manera particular com els Diables de Vilafranca celebren l’arribada de la primavera cada any el 30 d’abril.

L’any passat els Diables van ampliar el nombre de colles participants per celebrar el desè aniversari i, enguany han mantingut el mateix nombre, donat l’èxit de l’any passat. L’objectiu és anar-les ampliant per poder fer la festa cada cop més gran. També perquè aquesta relació amb les altres colles facilita les sortides d’intercanvi.

Enguany participaven al Diabòlic el Drac de Sant Pere de Ribes i els Balls de Diables de Vila-seca, de Torredembarra i de Vilanova junt amb el Ball de Diables de Vilafranca.

Amb la colla de Vilanova hi ha molta relació i, de fet, ja van participar en les primeres edicions del Diabòlic. El seu president assenyala que és interessant la proposta dels vilafranquins de variar el recorregut cada any per fer arribar la cultura popular a tots els barris.

En canvi el Drac de Sant Pere de Ribes, de tres caps, feia molts anys que no venia a Vilafranca. Abans d’iniciar la cercavila els seus responsables es mostraven satisfets i entusiasmats de participar en una cercavila de foc com aquesta.

El Diabòlic va començar amb una cercavila de foc que s’iniciava a les 9 del vespre a la Plaça de la Vila i acabava al Parc del Tívoli al barri del Poble Nou amb una petada final espectacular.

Desprès hi havia un sopar per les colles participants al mateix Parc del Tívoli i un concert amb la Sidral Brass Band.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: