Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local ha presentat el llibre “Relats eròtics DO Penedès”

És el resultat de la primera edició del concurs literari que Futura Local ha organitzat juntament amb la DO Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona, entre d’altres col·laboradors com ara diversos cellers de la zona.

El llibre inclou 15 textos de caràcter eròtic amb el vi i la vinya com a protagonistes. La presentació va anar a càrrec de la periodista vilafranquina Judith Benages i també es va fer un tast de vins del territori.

La Carme Ripoll enceta el llibre i és que es tracta de la primera classificada del concurs de relats amb el text “Hem de parlar” que és una carta adreçada a la parella. En segona posició hi ha la Núria Camps amb “Plaers Vegetals” que va escollir la malvasia de Sitges com a protagonista del seu relat. “La fel·lació d’un gra de raïm” és el títol del relat que va quedar en tercer lloc. La seva escriptora, la Carme Barba, explicava que es va inspirar en un nomenclàtor que els va donar l’organització, en la vinya i el vi i també la seva imaginació.

Tot plegat, es va celebrar dissabte al migidia a la terrassa del Vinseum.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: