Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Futura Penedès i l’Inzòlia organitzen un Wine Shopping Solidari el 15 de desembre a Cal Figarot

Els cellers vendran els seus productes i un 20% de les vendes que es recaptin aniran a favor de la Marató de TV3

La Fundació Futura Penedès i la Vinateria Inzolia han organitzat pel dia 15 de desembre el primer Wine Shopping Solidari a Vilafranca, concretament a Cal Figarot, amb benefici de la Marató de TV3. L’objectiu d’aquest Wine Shopping solidari és que els penedesencs facin les compres de vins, caves, i clàssics Penedès abans de Nadal i la Fleca Parés vendrà Panettone. Ens ho explica des de Futura Penedès Maria Josep Tuyà

De moment hi ha una desena de cellers participants, tot i que se’n buscaran més, i aquests vendran els seus productes de sis de la tarda a deu de la nit a Cal Figarot. Un 20% de les vendes que es recaptin aniran a la Marató de TV3. També se sortejaran tres màgnums Joan Coca 2013, del celler Sabaté Coca i també hi haurà una petita actuació de Lucas Dalman.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: