Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Els petits fan concert’ a l’Auditori

Dues cantates i les actuacions dels tallers de l’escola municipal de música han protagonitzat les audicions de ‘Els petits fan concert’.

L’escola municipal de música M. Dolors Calvet celebrava aquest dissabte a l’Auditori dos dels seus concerts més multitudinaris. A ‘Els petits fan concert’, l’alumnat de sensibilització i iniciació i els tallers de vent, consort, guitarres, corda i els ministrers petits van pujar a l’escenari per posar en pràctica davant del públic el que han après durant el curs.
Al matí era el torn dels tallers de consort i de vent i dels alumnes més petitons, de P3 a P5, que protagonitzaven la cantata ‘L’escarabat bum-bum’. La cantata constava de diverses cançons populars catalanes lligades a través d’un conte amb l’arranjament musical del cap d’estudis de l’escola, Carles Sanz.

La cantata ‘L’escarabat bum-bum’ sonava així… FRAGMENT A 19.56’10
Després del concert del matí, a la tarda tenia lloc la segona audició amb les actuacions dels ministrers petits, els tallers de corda i de guitarres i la cantata de l’alumnat que cursa primer i segon de primària, titulada ‘Boix, el bruixot’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: