Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos reclama tots els grups de P3

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos està mantenint contactes amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per mantenir l’actual oferta d’aules de P3 al municipi.

L’Àrea per a la Coordinació i Planificació Escolar del Departament d’Ensenyament va comunicar fa algunes setmanes a l’Ajuntament la seva voluntat de mantenir, pel curs vinent, les 4 línies de P3 que hi ha actualment al municipi,  1 a l’escola Arrels, 2 a l’escola Dr. Samaranch i Fina i 1 a l’escola Sant Domènec. A la mateixa comunicació el Departament es comprometia a ampliar un grup de P5 a l’escola Dr. Samaranch i Fina.

Ara i una vegada finalitzades les preinscripcions escolars, el Departament d’Ensenyament afirma que està estudiant la possibilitat de reduir una aula de P3 donat que el nombre d’alumnes no és suficient.

La regidora d’Ensenyament, Filo Martínez, s’ha adreçat amb caràcter d’urgència al Departament d’Ensenyament per tal de fer-los arribar la preocupació de l’Ajuntament davant d’aquesta possible decisió, donat que “les preinscripcions pel curs vinent no són les esperades, però s’ha comprovat que no coincideixen amb el nombre d’infants empadronats, per la qual cosa podria haver-hi famílies que vinguin a inscriure’s directament al període de matriculació”.

L’alcaldessa Imma Ferret, ha demanat que s’estudiï amb deteniment la planificació dels grups escolars del proper curs 2018/19, i que “la política educativa del Departament prioritzi la reducció de ràtios a les aules de P3 de tots els centres subvencionats amb fons públics, i que per tant no tanqui cap grup de P3”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: