Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El canvi d’ubicació de l’Espai Demo ha atret més gent a les seves activitats

L’Espai Demo era una de les novetats de les fires de maig de l’any passat i es va fer al recinte de La Fassina.

Enguany, però, amb la voluntat d’atreure més gent a les presentacions programades, l’espai s’ha traslladat al pavelló de l’automoció, només entrar-hi.

La directora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Vilafranca Rosa Figueras destacava que el canvi d’ubicació havia obtingut bons resultats.

D’altra banda, a l’exterior dels pavellons, un any més, hi havia l’oferta de menjar i beure de la Plaça del Vi. Allà, la DO Penedès hi té edició rere edició un pes específic i atreu visitants del Penedès però també de fora.

El recinte firal presentava com a novetat un pavelló de la Gamba dedicat exclusivament a la llar i, al seu davant, a la pista coberta, els expositors també responien a aquest concepte.

També en aquesta zona del recinte firal hi havia la maquinària agrícola, un dels sectors destacats de les fires.

A la zona entre pavellons, a banda de la presència de diverses entitats, tornava a haver-hi l’Espai Juga Fira. Allà, l’equip de monitors del Casal oferia activitats molt diverses relacionades amb els cursos i casals que oferiran durant l’estiu.

Els més petits eren els protagonistes de l’Espai Juga Fira i també ho van ser de l’estand de la Policia Local de Vilafranca. Allà, els nens i nenes que el van visitar van triar el nom de l’osset de peluix que ajudarà els agents a fer les sessions d’educació viària a les escoles. El nom escollit, per una aclaparadora majoria, va ser Teddy.

A la zona entre pavellons va tenir lloc aquest diumenge a la tarda la tradicional actuació dels Falcons de Vilafranca, que va coincidir amb la visita del president de la Generalitat Quim Torra a les fires. Els Falcons van completar durant l’actuació l’Escala de 10, la Pira 6×5, vuit Pilars de 3, un Pilar de 5 per sota, dues Piràmides drets de 4, el 3 de 6, dues Torretes, tres Ventalls, dos Pilars de 4 per sota i una Escala de 9. També van oferir diversos pilars davant l’estand dels administradors de la festa major de Vilafranca.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: