Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge la cantant Judit Neddermann visita l’escenari del Fòrum Berger Balaguer

La cantautora de Vilassar de Mar presentarà el seu nou treball d’estudi ”NUA”, un espectacle on es podrà gaudir de les seves cançons i la seva veu més pura i intimista.

Dins el panorama de cantautors catalans, la Judit Neddermann destaca per la seva personalitat i timbre de veu únics que l’ha portada cap a una llarga i exitosa trajectòria musical tant a casa nostre com a fora. En aquest concert del Festival, vindrà acompanyada del guitarrista Adrià Plana. Un espectacle que començarà a les set de la tarda d’aquest diumenge i on es podrà gaudir d’una Neddermann en el seu estat més pur i intimista.

El festival MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori. Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats.

Una de les senyes d’identitat del festival és l’aire benèfic, destinant part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% la recaptació es destina a programes d’ajuda a l’alimentació infantil de la Creu Roja de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: