Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions per la Clàssica Penedès del diumenge 27 de maig

Podran triar entre dos recorreguts, un de 125 i un altre de 89 km, amb pujades a l’Alt de les Ventoses, l’Alt del Pontonenc i l’Alt de Font-Rubí

Aquest any se celebrarà la primera edició de la marxa cicloturista Clàssica Penedès.
La data serà el diumenge 27 de maig amb sortida i arribada a la Rambla de Francesc de Vilafranca. Els participants podran triar entre dos recorreguts, un de 125 km i un altre de 89 km, amb pujades a l’Alt de les Ventoses, l’Alt del Pontonenc i l’Alt de Font-Rubí.
Els ciclistes pedalaran entre vinyes i turons, per carreteres poc transitades, majoritàriament de l’Alt Penedès, però també en alguns quilòmetres pel Baix Penedès, l’Alt Camp i l’Anoia.
Pobles com El Pla de Manlleu, La Llacuna o Guardiola de Font-Rubí, i llocs d’interès com el Pont Romà, el Circuit Olímpic de ciclisme en ruta de Barcelona 92, o el Conjunt Monumental de la Roca seran protagonistes en aquest itinerari per una zona vitivinícola que ens ofereix molt més del que sembla. La marxa és organitzada pel Club Ciclista Cicles Sans i per LetsVelo. Més informació a: http://www.ciclessans.net i http://letsvelo.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: