Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba una nova edició del Diabòlic organitzat pels Diables de Vilafranca

El Ball de Diables organitzarà, com ja és tradicional, el Diabòlic que aquest any arriba a l’11a edició. Serà el proper dilluns 30 d’abril a la nit.

En aquesta ocasió es comptarà amb quatre colles convidades. Vindran fins a la vila el Drac de Sant Pere de Ribes, i les colles de diables de Vilanova, Vila-seca i Torredembarra.

La cercavila de foc començarà a les nou de la nit a la Plaça de la Vila, continuarà pel carrer de Sant Joan, Rambla de Nostra Senyora, Carrer de Cal Bolet, Carrer d’Amàlia Soler, Carrer Bisbe Morgades i finalitzarà al Parc del Tívoli on es farà la petada final. Tot seguit, les colles de diables participaran al tradicional sopar popular i a les 23.30h donarà inici el concert que conclourà la jornada. L’espectacle musical anirà a càrrec de la Sidral Brass Band, seguit de tres DJs més: La Cara B, Mr. Rombo i DJ Capi. En acabar, la festa es traslladarà a 1876 Casino Club. Enguany, han apostat per un grup i DJs del Penedès perquè volien fer una festa molt local.

Per tal de promocionar el Diabòlic, el Ball de Diables de Vilafranca va organitzar el “Vermut Diabòlic” dissabte passat dia 22 d’abril. L’acte va començar a dos quarts d’una del migdia al Parc de Sant Julià.  Els Diables estaven molt satisfets amb l’acollida que va tenir el vermut, tot i que lamentaven que hagués coincidit amb altres actes importants a la vila com el Dia del Graller. El vermut va comptar amb els DJs Virkut del gènere d’experimental techno i Oliver Crockett amb música electrònica. També hi va col·laborar El Bandarra i hi havia un servei de barra a preus populars.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: