Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Miquel Cartró presentarà per segona vegada el poemari eròtic Festí a Vilafranca

Miquel Cartró presentarà per segona vegada el poemari eròtic Festí a Vilafranca

L’acte es farà el proper 21 de març, a les vuit del vespre, a l’Agrícol i comptarà amb la participació de diversos artistes i la col·laboració de la Secció literària del Centre Artístic Penedès.

La presentació del poemari Festí serà diferent del que ens tenen acostumats la presentació de llibres. Miquel Cartró compta amb la complicitat de diferents artistes que oferiran un ambient suggeridor, amb l’actor Jaume Montané, que serà la veu poètica de la vetllada, Oriol Mula, flauta travessera, i Balisana Ruiz, guitarra, que seduiran amb la música i Roser Blanch i Josep Lluís Pujol amb la sensualitat de la dansa, la fotografia anirà a càrrec de Jordi Sueiro. Un audiovisual de Clara Calvet i Sebastián Riveaud, intentarà estimular els assistents. Finalment, Xavier Hernàndez, escriptor, i Miquel Cartró, autor de Festí, conversaran sobre el llibre.

Festí és el segon llibre de poesia eròtica de Miquel Cartró, editat per Neopàtria, amb il.lustracions d’Antoni Martínez Peris. És poesia del desig, dels sentits, del joc sexual. Els versos són pinzellades de plaer que vesteixen imatges fascinants de la nuesa, de la llenceria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: