Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Mediona han presentat el seu escut, i lluiran camisa texana

El passat diumenge 25 de març, els castellers de Mediona van celebrar una calçotada i una assemblea a on van presentar la imatge que els defineix, i també la camisa que lluiran.

La imatge, parteix per una banda, de l’escut del poble que és una mà, i per l’altra del símbol dels castells, l’aleta, és a dir la mà de l’enxaneta a l’hora de coronar el castell. D’aquesta manera, una mà apareix centrada en un rombe de color blau, el color de Mediona, a on porta a la part superior el nom dels Castellers de Mediona, amb una tipografia retocada en què es genera un joc entre 3 lletres que expressen la frescor i punt lúdic que té la colla dels medionencs.
Tenen previst estrenar la camisa a la celebració del seu aniversari el dissabte 12 de maig. La camisa que lluiran serà texana amb l’escut de la colla brodat en colors diferents, destacant així la pluralitat en què ha estat creada aquesta colla i en la que es senten còmodes i identificats.
La imatge ha estat realitzada per l’estudi de disseny gràfic Bildi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: