Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Toni Ponce, protagonsita del Campionat de Catalunya d’hivern

Toni Ponce, protagonsita del Campionat de Catalunya d’hivern

Va guanyar tres medalles d’or, una de plata i el trofeu aal millor nedador dels campionats

El nedador vilafranquí Toni Ponce (CN Sitges), va ser el gran protagonista al Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació adaptada, celebrat a les instal·lacions del Club Natació Terrassa amb la participació de la majoria dels millors nedadors i nedadores paralímpics catalans. A la categoria masculina, el gran dominador dels campionats va ser Ponce. El vilafranquí va guanyar l’or a les proves de 100 m braça, classe SB1-SB13 (1:31.72), els 100 m esquena, classe S1-S13 (1:23.41) i els 200 m estils, classe SM5-SM13 (2:57.63), també la plata als 50 m braça classe SB% (43.26). A més, el nedador vilafranquí, va ser escollit com el millor dels campionats en l’apartat masculí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: