Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala Swing del Casal de Vilafranca acull el quart concurs de comparses de Carnaval

La comparsa guanyadora va ser la de Las Guerreras de Vilafranca

Diumenge al vespre tenia lloc el concurs de comparses de Carnaval al Casal de Vilafranca, en el que van participar 7 comparses de Vilafranca i comarca. Entre elles també podíem trobar una de Cunit que ha ballat en totes les edicions d’aquesta festa. Aquest ball de comparses va néixer fa 4 anys amb l’objectiu de continuar la festa de Carnaval després de la Rua de Resurrecció de divendres.

Des de l’organització es van mostrar molt contents perquè enguany han augmentat la participació incorporant 3 comparses. Els diferents grups actuaven primer en solitari i a partir de la segona hora, ja amb música patxanga i carnavalera, seguien el ball i la festa, sempre amb un grup que oferia música en directe.

La comparsa guanyadora va ser la de Las Guerreras de Vilafranca que no van actuar a la Rua de divendres ja que només es presenten a concursos de sales tancades, com era el cas de la Sala Swing del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: