Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pol Retamal s’emporta dues medalles d’or del Campionat de Catalunya Sub 20

Pol Retamal s’emporta dues medalles d’or del Campionat de Catalunya Sub 20

Xènia Benach i Miquel Compte, de Velocistes Penedès, es van emportar una plata i un bronze

Diumenge es va celebrar la 26a edició del Campionat de Catalunya Sub 20 de pista coberta a Sabadell. En aquesta lluita pel títol autonòmic de la categoria hi van participar més de dos centenars d’atletes. La competició representava una bona oportunitat pels atletes de realitzar marques mínimes pel campionat d’Espanya de la categoria que es realitzarà a Ourense el 3 i 4 de març. En l’àmbit comarcal, l’atleta de Sant Martí Sarroca, Pol Retamal (FC Barcelona) es va emportar dues medalles d’or, la primera a la prova dels 60 metres llisos, rebaixant la seva millor marcar personal (6″ 85) i la segona als 200 metres llisos (21″ 59), quedant a 2 centèsimes del rècord dels campionats. Miquel Compte (Velocistes Penedès) es va fer amb el bronze als 60 metres tanques. A la semifinal va millorar la seva marca personal (abans tenia 8″ 57) va fer 8″ 50 i a la final va aconseguir la tercera posició tornant a millorar la marca (8″ 49). Xènia Benach (Velocistes Penedès) es va endur la plata al salt de llargada amb una marca de 5 metres 39 centímetres i va acabar en sisena a les tanques. Finalment Marina Zafrilla (Velocistes Penedès) va participar en el salt de llargada, qui va finalitzar l’onzena, als 60 metres llisos es va quedar a la semifinal ben a prop de la seva marca personal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: