Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de la Granada ha posat en marxa un nou Portal de Transparència

L’Ajuntament de la Granada ha posat en marxa un nou Portal de Transparència

El portal recull tota la informació generada des del consistori per posar-la a disposició de la ciutadania.

El Portal es va inaugurar el dimecres 31 de gener amb la intenció de donar compliment de la Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern. Aquesta llei té per objecte el retiment de comptes per part de les administracions públiques a la ciutadania, d’acord amb el principi de responsabilitat de la seva activitat i de la gestió dels recursos públics que s’han posat al seu abast.

Aquest portal s’ha elaborat amb la màxima determinació per tal de rendir comptes davant la ciutadania i, alhora, obrir el govern municipal a la participació de tots els granadencs i granadenques. S’ha configurat també com un portal pedagògic, en què s’ofereix informació detallada i ampliada de diversos àmbits municipals per tal que sigui accessible per tothom.

El portal es configura en diversos nivells, on es poden consultar dades sobre els regidors i regidores; el personal; la gestió econòmica i patrimonial; i la informació sobre contractes i subvencions que s’atorguen des del consistori, entre d’altres. El portal preveu també un espai de participació ciutadana, en què tothom pot enviar les qüestions, propostes o suggeriments que cregui convenients i l’Ajuntament es compromet a donar-hi resposta amb la major celeritat possible.

Per últim, cal dir que fins a la segona quinzena de febrer no estarà del tot actualitzat, ja que encara s’està treballant en introduir tot la informació municipal. Tot i això, ja és operatiu i es pot consular a l’adreça http://www.ajtransparencia.com/lagranada/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: