Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha tornat a reviure la música de Beatles i Rolling Stones

En el primer cap de setmana de les Festes de Sant Raimon la música ha estat protagonista i, de ben segur, un dels concerts més destacats ha estat el que es va viure a la sala 1876.

Els Abbey Road i els Smoking Stones han recuperat un concert que fa molts anys van posar de moda i que estava previst per finals de l’any passat a la sala vilafranquina. Al final es va haver d’ajornar i s’ha pogut celebrar coincidint amb el primer cap de setmana de les Festes de Sant Raimon.

Beatles versus Stones és un espectacle que brinda l’oportunitat de reviure  un concert impossible, és a dir veure actuar The Beatles i Rolling Stones junts en el mateix escenari. El tribut no és només amb la interpretació el més fidel possible de la música, sinó que també s’hi afegeixen els mateixos instruments i la indumentària de l’època. Al concert no hi van faltar els temes més esperats de cada banda.

Els dos grups combinen el tribut amb les cançons més exitoses i acaben tots junts a l’escenari amb un final brillant.

D’altra banda les festes de Sant Raimon han acollit aquest cap de setmana un bon nombre d’espectacles de petit format a diferents indrets i locals de la vila.

Per exemple dissabte a la tarda al local dels Xicots de Vilafranca, Cal Noi Noi, actuaven els Acrobatistes, un grup penedesenc que presenta un espectacle realitzat amb teles acrobàtiques.

Acrobatistes va nèixer arran de l’escola de teles acrobàtiques a Vilafranca i està integrat per un grup d’unes 30 persones , des de nenes de 10 anys a persones de més de 30.

En aquest cas actuava un grup reduït dels membres d’Acrobacistes amb un muntatge fet expressament per a l’ocasió, per a les Festes de Sant Raimon.

L’Ona Solà, es mostrava molt satisfeta de poder actuar en el marc de les festes i ens explicava que les teles acrobàtiques s’ha posat de moda perquè suposen un exercici molt complet, que agrada molt per exemple als que fan castells o falcons.

L’espectacle que presentaven aquest dissabte a Cal Noi Noi seguia un fil conductor amb el qual es volia explicar perquè als membres d’Acrobacistes els agrada pujar a les teles.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: