Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nens i nenes de Vilafranca rebran els Reis d’Orient amb una carota dels reis

Aquest dimarts i dimecres el patge Raimon recull les cartes dels infants al Teatre Municipal Cal Bolet.

Com és costum a Vilafranca, durant la recollida hi ha un taller de Nadal a càrrec de Zig Zag, Centre d’Expressió Plàstica.

El patge Raimon ja comença a conèixer diverses generacions de nens i nenes de la Vila que li han fet arribar la cartes perquè les acosti als reis mags. A cada barri on va omple. Té l’èxit assegurat, però en el cas del Centre, al teatre Cal Bolet, a més s’acompanya d’una activitat que acostuma a ser multitudinària. Abans de participar en el taller, els nens han d’acostar-se al patge per donar-li la carta.

Tan els més petits com les que ja són una mica més grans es mostren contents de participar en una activitat com aquesta que recorda que l’arribada dels reis és ja molt a prop i fa recordar els nervis i les emocions d’una nit tan especial.

Des de fa més de 15 anys el centre d’expressió plàstica Zig Zag amenitza l’entrega de la carta al patge Raimon, a Cal Bolet, amb un taller.

Després de pujar dalt de l’escenari a lliurar la carta, els infants participaven al taller, en el qual feien una manualitat que serveix per saludar els Reis durant la Cavalcada. Enguany hi havia tres taules de treball per les que s’hi havia de passar de forma correlativa per acabar confeccionant una carota d’un dels tres reis d’Orient, el que volia cada nen.

D’aquesta manera, els infants passen una tarda entretinguda i escalfant motors per a l’arribada de Ses Majestats.

Aquesta tarda, el patge Raimon encara estarà a Cal Bolet i demà dijous és el darrer dia que recull cartes, en aquest cas a l’associació de veïns del barri de Sant Julià.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: