Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els patges reials arriben a Santa Margarida i Els Monjos per a recollir les cartes dels petits

Els patges reials han arribat a Santa Margarida i Els Monjos amb les maletes carregades d’il.lusió i amb l’encàrrec dels Reis Mags de recollir les cartes de tots els nens i nenes del poble.

Els patges es van ubicar aquest any al jardí exterior de la Masia de Mas Catarro on van anar atenent les demandes dels més petits. Malgrat tots els condicionants, els dos patges reials de Santa Margarida i Els Monjos van aterrar al Penedès disposats a recollir el major número possible de missives per a fer-les arribar després a Melcior, Gaspar i BaltasarL’arribada dels emissaris va estar precedida per una actuació de malabars que va agradar molts els nens i nenes que es van acostar fins la Masia de Mas Catarro.

Va ser una intensa jornada reial a Santa Margarida i Els Monjos. Els patges reials també tenen previst arribar avui a La Ràpita per a recollir les cartes dels nens i nenes del poble. De cara a la cavalcada del dia 5 es plategen una sèrie d’interrogants en funció de l’evolució de la pandèmia. La intenció de l’Ajuntament mongenc és que Melcior, Gaspar i Baltasar puguin fer la tradicional desfilada pels carrers i places i, si això no fos possible, la darrera solució seria repetir la cavalcada estàtica de l’any passat.

De moment, però, la il.lusió dels més petits ja omple tots els racons de Santa Margarida i Els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: