Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte es fa la segona edició del Quinto de Nadal del Casal Popular

La primera sessió es va fer el passat 25 de desembre i la segona tindrà lloc aquest dissabte vinent, dia de reis, a partir de dos quarts de set de la tarda.

El Quinto de Nadal, altrament dit Quina, ve a ser un joc antecessor del Bingo, popular a moltes comarques catalanes , en el qual els números es canten amb dites o acudits locals i els premis són lots de productes de comerços i establiments de la Vila i comarca.

Després de l’experiència de l’any passat, que va ser el primer en ampliar a dos dies la celebració del Quinto en els quals van participar més de 600 persones, enguany han decidit tornar a fer doble jornada per tal de repartir els més de 500 regals dels 150 comerços col·laboradors en els 18 lots que es jugaran.

El llistat de regals és ben divers. Inclou sopars, caixes de caves i vins, degustacions, productes ecològics, quadres d’artistes locals, llibres dedicats pels mateixos autors, alimentació, roba i complementes, entrades per espectacles, i un llarg etcètera.

Per aquells i aquelles que la sort del joc no els acompanyi, poden provar sort al concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #QuintoVila17 .

La primera sessió es va fer el passat 25 de desembre i la segona tindrà lloc aquest dissabte vinent, dia de reis, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Un cop acabat el Quinto que s’allargarà fins el vespre amb possibilitat de poder sopar, la nit s’allargarà amb DJ per acabar d’amenitzar la festa amb amb les Malandras Djs

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: