Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Quinto de Nadal de la Gueralda rifarà més de 900 productes els dies de Nadal i Reis

El Quinto de Nadal de la Gueralda rifarà més de 900 productes els dies de Nadal i Reis

La 11ª edició del Quinto de Nadal del Casal Popular de Vilafranca espera la participació de més de 800 persones on es rifaran 900 obsequis entre les 18 rondes de quintos i plenes.

El Quinto a Vilafranca va néixer amb la intenció per part del Casal Popular de fomentar la cultura popular catalana pròpia i tradicional. Paral·lelament és un agraïment a la gran quantitat de comerços locals que encara resisteixen vers les grans superfícies i la venda en línia.

Aquest any el nombre de col·laboradors ha arribat a 230, que cedeixen més de 900 obsequis que es repartiran entre els 18 quintos i plenes que es cantaran entre els dies 25 de desembre i 6 de gener a les 7 de la tarda.

Els premis per als guanyadors són lots diversos de regals o vals de serveis: caixes de vi i cava, massatges, sopars, maridatges, samarretes, torrons, llibres o CDs cedits pels mateixos autors, etc. En la passada edició hi van passar entre els dos dies més de 800 persones a jugar, xifra que enguany esperen repetir o superar.

L’activitat continuarà després de mitjanit amb música amb el DJ Toti Ako per la nit del 25 i per DJ Trapella per la Nit de Reines del dia 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: