Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Productes de la terra al calendari 2018

El Consell Comarcal edita un calendari 2018 de productes de la terra de l’Alt Penedès i una guia de la cuina d’hivern.

L’ens comarcal i la Diputació de Barcelona a través de la Xarxa de productes de la terra han editat el calendari 2018, que enguany dediquen als productes artesans de l’Alt Penedès. La nostra comarca és la que té més empreses al cens de la Xarxa de Productes de la Terra i, des del Consell Comarcal s’ha volgut posar en valor aquest patrimoni reunint en el calendari els productes artesanals més representatius com els vins i caves, l’aviram, el préssec, l’horta, els embotits, les mels i melmelades o els làctics.

El calendari s’edita des del 2013 amb diferents motius: el paisatge, el gall del Penedès, les receptes… Però aquest cop s’ha optat per recollir aquests productes que donen personalitat al Penedès. Des del Servei de Desenvolupament i Ocupació Consell Comarcal de l’Alt Penedès treballen perquè les empreses agroalimentàries tinguin recursos per afrontar el seu dia a dia, segons explica la consellera Susanna Mérida.

D’altra banda s’ha tornat a editar un fulletó sota el lema ‘La cuina d’hivern’, que recull la relació de restaurants del col·lectiu Penedès Tasta’l que ofereixen a les seves cartes plats elaborats amb productes de la terra.

El fulletó conté la informació bàsica dels vint restaurants participants i els plats que ofereixen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: