Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana la retirada de l’estelada de la rambla de Sant Francesc

El Partit Popular també ha demanat la retirada de les pancartes del balcó de l’ajuntament.

Aquest dissabte la parada de campanya electoral del PP al mercat de Vilafranca ha comptat amb la presència de la candidata i vicesecretaria del PP, Andrea Levy, acompanyada entre d’altres pel també candidat i regidor del PP a Pontons, Josep Tutusaus, l’alcalde de Pontons, Lluís Caldentey i el regidor de Vilafranca, Josep Ramon.

El dissabte a les xarxes corria el missatge dels Castellers de Vilafranca informant que no havien donat permís per l’ús de la seva imatge en una puilada que va fer divendres Mariano Rajoy en la que hi apareixia una imatge d’un castell carregat per la colla vilafranquina.

Des del PP es va voler treure ferro a aquesta polèmica. Andrea Levy apuntava que cal evitar entrar en una guerra de símbols i que els castellers són un símbol del qual tots en poden estar orgullosos.

I parlant de símbols el regidor del PP, Josep Ramon, anunciava que han presentat dues peticions a la junta electoral de zona perquè es retiri l’estelada que oneja a la rambla de Sant Francesc i les pancartes del balcó de l’ajuntament de Vilafranca.

Respecte a les enquestes que donen al PP uns resultats pitjors dels de les darreres eleccions tan Levy com Ramon van apuntar que les sensacions de la campanya són positives i tenen confiança en uns bons resultats, entre d’altres aspectes perquè sembla que el procés ha fet despertar l’electorat no independentista que potser en les eleccions autonòmiques no anava a votar.

Andrea Levy remarca a més que el del PP és el vot segur, fiable i estable que pot resoldre els problemes que ha generat a la societat catalana el procés independentista.

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: